fbpx

Hvad vi tilbyder

Frokostordning

Unik Catering tilbyder frokostordninger hvor ordene økologi, lokale grossister, variation, nytænkning og friske råvarer er vores mantra. Der er hele tre forskellige ordninger at vælge imellem, så du har mulighed for at tilpasse alt efter dine medarbejdere.

Catering

Glem alt om hvad du troede mad ud af huset var. Hos Unik Catering følger kokken altid med, han bringer, laver, serverer og præsentere maden hos jer, så I får mere tid sammen med jeres gæster.

Eksklusiv Chefs Table Oplevelse

Få en oplevelse langt ud over det sædvanlige med smagsoverraskelser du aldrig glemmer, alt hvad du behøver er blot at sætte dig til bords, for alt følger med til denne ekstravagante oplevelse!

Julefrokosten

Lad julemusikken og den kolde snaps komplimenteres med duften af and og friskbagt surdejsbrød. Unik Catering leverer en udsøgt julefrokostmenu til jeres julefrokost.

Konfirmation

Lad Unik Catering stå for maden til jeres unge menneskes store dag. Konfirmanden er i fokus, og dette kan naturligvis også ses på menuen.

Brylluppet

Vi tilbyder en sublim og elegant madoplevelse, der tillader at I som brudepar blot kan nyde at sætte jer til bord, og i tryg vished om at der er styr på køkkenet.

Tilkøb Til Menu

Mangler I lige at få det sidste med til festen, eller skal vi lave en specialmenu tilpasset til børnene? Så kan I også lade Unik stå for denne del