fbpx

Julefrokosten

Julefrokosten

Lad julemusikken og den kolde snaps komplimenteres med duften af and og friskbagt surdejsbrød. Unik Catering leverer en udsøgt julefrokostmenu til jeres julefrokost. 

Menuen er sammensat af elementer fra både det kolde og det varme frokostbord, varsomt indsvøbt i en skøn julestemning, der sikrer en uforglemmelig aften for dig og dine gæster.

Der er altid køkkenpersonale med i prisen
Det er muligt at skræddersy sin egen menu
Minimum bestilling til 12 kuverter

Menuer

369,- pr. kuvert menu

Røget sild med marmoreret æg og rødløgsvinaigrette toppet med brøndkarse

Pocheret julekrydret svinefilet med syltede og stegte svampe
Braiseret oksesteg med løgkompot smagt til med peberrod
Appelsinsalat med snittet kål vendt i sød senneps vinaigrette
Jordskokkesalat med bagte og sprøde, vendt med ristede nødder i koldpresset rapsolie
Confiteret petit kartofler med hvidløg og sæsonens urter
Pommes macaire med grov sennep
Sauce med enebær og mørk kraftig dark ale

Den traditionelle ris a la mande med amarena kirsebær og sprøde mandler

469,- pr. kuvert menu

Koldrøget færøsk laks med urtecreme, vagtelæg og lakserogn

Langtidstilberedt kalvefilet barderet med urter, hertil variation af løg
Sprængt sprødt andebryst med grønkål knust i brunet smør og müsli
Kernesalat i pesto med spæde salater og syltet grønt
Æble-porresalat i honningdressing og solsikkekerner
Grov kartoffelmos rørt med brunet smør og brændt appelsin pyntet med salvie
Saltbagte jordskokker vendt med hvidløg og rosmarin
Sauce aux Epices, en rigtig skøn krydret julesauce

Kirsebær panna cotta med amarena kirsebær og luftige marengs

F.A.Q.

Få svar på dine spørgsmål 

Du skal blot kontakte os via kontaktformularen også høre du fra os hurtigst
muligt, så vi kan afholde en selskabsaftale. Hvis det skal gå hurtigere end det
kan vi altid kontaktes på tlf. 2871 0618.

Vi leverer mad til hele landet.

Vi leverer mad alle dage om året.

Betalingen deles op i to, en forudbetaling som er 50% af prisen og
slutfakturaen som er de resterende 50%.