fbpx

Catering

Catering

“Catering på en ny måde”

Glem alt om hvad du troede mad ud af huset var. Hos Unik Catering følger kokke altid med, de bringer, laver, serverer og præsentere maden hos jer, så I får mere tid sammen med jeres gæster. 

Mange beskriver det som at være på restaurant i egne rammer, vi kalder det at være gæst til sin egen fest.

Der er altid køkkenpersonale med i prisen
Det er muligt at skræddersy sin egen menu
Minimum bestilling til 12 kuverter.

Menuer

juni – juli – august

469,- kr pr. kuvert menu

Varmrøget laks med rygeostcreme, citron og fennikel

Urtetilberedt sødmælks kalveculotte med dampede grønt og gulerodspuré på brunet smør
Tender pork skinkesteg marineret i chili og vanilje med tynde bladbeder
Melonsalat vendt i sød chilidressing med sesamkerner og rucola
Spidskålssalat marineret i solbærmarmelade med tørret tranebær
Kogte halve kartofler vendt i sennepsvinagret med urter
Brandade kartoffel med hvidløg og rørt med jomfruolivenolie
Senneps dijon sauce med syltet fransk estragon

Vanilje panna cotta med jordbær symfoni og chokoladebrud

Tilkøb til buffeten:
Pris 79,- ekstra pr. ret – skal tilkøbes til hele selskabet

Ærtesuppe med bobler, pisket fløde, friske ærter og urter fra haven

Citron vakumeret perlehøne med saltbagte jordskokker og chips
Nedkogt rødvinsglace med salt citron og monteret med smør

2 slags oste med oliven og knækbrød

december – januar – februar

469,- pr. kuvert menu

Lynstegt laks vakumeret i kraftig soyalage med pisket creme fraiche og grønt

Langtidstilberedt svinekam med “æbleflæsk” smagt til med salvie og hertil puffet spæk
Braiseret kalve spidsbryst med knuste beder og bede crudité
Fintsnittet rødkål vendt i honning- og sennepsvinagret med tranebær
Krydret kikærtesalat med tørrede chili og citronskal
Hvidløgs confiterede kartofler med krydderurter vendt i salt
Pommes macaire med persille og timian
Svampesauce mættet med syltede svampe og hakket skalotteløg

Kirsebær cheesecake med bunden i vejret

Tilkøb til buffeten:
Pris 79,- ekstra pr. ret – skal tilkøbes til hele selskabet

Fasanterrin med råmarineret skovbær og salturt

Sprængt andebryst med grønkål vendt i brunet smør og müsli
Sauce Marco Polo med coqnac, hvidvin og madagasca peber

2 slags oste med oliven og knækbrød

september – oktober – november

469,- pr. kuvert menu

Urterig torskesalat med citron broken gel, saltet og vakumerede radiser

Langtidsbraiseret sprængt US oksebryst med saltbagt selleri og selleripure
Perlehønebryster med syltede svampe og stegte majs
Kornsalat med pesto, solsikkekerner og grønt
Jordskokkesalat med citronmarinerede æbler og sprødt grønt
Kogte petit kartofler vendt i smør, persille samt havsalt
Pommes fondant tilberedt med urter og hvidløg
Hertil peberrodsvelouté lavet på stegt kyllingefond

Mørk chokolademousse i skåle med knas og pynt

Tilkøb til buffeten:
Pris 79,- ekstra pr. ret – skal tilkøbes til hele selskabet

Graved svinemørbrad med dildsifon og syltede grønne tomater

Rosastegt lamme culotte med stegte broccolibuketter og syltede stokke
Sauce borderlaise med røget marv, skalotteløg og hakkede urter

2 slags oste med oliven og knækbrød

marts – april – maj

469,- pr. kuvert menu

Grillet tun med mayonnaise lavet på ristet sesamolie og urter fra haven

Braiseret lammebov med confiteret elefanthvidløg og stegte gulerødder vendt i rosmarin
Bacon barderet unghanebryst med rødløgskompot og syltede rødløg
Hvedekerner med spæde salater og soltørret tomat
Sellerisalat med friske æbler og hakket citron verbena vendt i honningvinagret
Ovnbagte kartofler med maldon havsalt og friske urter
Grov kartoffelmos smagt til med brændt citron, estragon og rørt med olivenolie
Pebersauce lavet på madagasca peber og rosen peber

Små æblekager med portvinsmakroner, sød ribsgelé og pisket fløde

Tilkøb til buffeten:
Pris 79,- ekstra pr. ret – skal tilkøbes til hele selskabet

Let røget kyllingebryst med råmarinerede tyttebær og havreflager

Kalvefilet med sous vide urte porre og puffet kartoffel
Hvidvins monteret sauce Robert med koldt smør og fransk dijonsennep

2 slags oste med oliven og knækbrød

F.A.Q.

Få svar på dine spørgsmål 

Du skal blot kontakte os via kontaktformularen også høre du fra os hurtigst
muligt, så vi kan afholde en selskabsaftale. Hvis det skal gå hurtigere end det
kan vi altid kontaktes på tlf. 2871 0618.

Vi leverer mad til hele landet.

Betalingen deles op i to, en forudbetaling som er 50% af prisen og
slutfakturaen som er de resterende 50%.

Man kan både bestille øl og vand, samt en afstemt vin- eller øl-menu.
Der afregnes kun pr. åbne flaske.

Vi leverer mad alle dage om året.

Det er altid muligt at skræddersy sin egen menu.

Ja det er muligt til en bestilling på min. 12 kuverter.

Ja vi tilpasser menuen til alle former for special kost uden det koster ekstra.

Ja vi tilpasser menuen til alle former for special kost uden det koster ekstra.

Afbestilling af et arrangement skal rettidigt ske skriftligt senest fire uger inden
dato for afviklingen af det bestilte arrangement.
Ved helt ekstreme forhold uden for parternes kontrol (force majeure) kan
afbestilling/aflysning ske vederlagsfrit.

Indtil 14 dage før datoen for arrangementet er det muligt at ændre i ordren,
menuen osv.

Ja det er altid faglært køkkenpersonale der afvikler arrangementerne.

Det koster 1500kr for de første 6timer og derefter 350kr. pr. påbegyndt time.

Ja det vil være en opgave kokken eller en tjener vil kunne varetage.

Hvis der ikke lejes service gennem Unik, skal kunden sørge for at dette står
klar til kokken. Mht. madvare har kokken altid det med som skal bruges.