Privatlivspolitik

1. Generelt

Når du besøger unikcatering.dk indsamles der oplysninger. Nogle af dem via cookies, andre afgiver du selv. Nedenfor kan du læse om de informationer der indsamles, og hvordan de bliver behandlet, samt hvem du skal kontakte ved spørgsmål.

2. Hvem er dataansvarlig?

Jeg, Anders Høll Jacobsen, er ejer af Unik Catering, samt dette website, og det er derfor mig, der er dataansvarlig. Som dataansvarlig er det mit ansvar, at dine oplysninger behandles på en korrekt og sikker måde og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan kontakte ang. dine data på: kontakt@unikcatering.dk

3. Hvilke oplysninger behandler sitet om dig?

Cookies fra Google Analytics, for at analysere din adfærd på websitet, samt dit navn og email ved brug af kontaktformular. Du kan til enhver tid ændre eller tilbagetrække dit samtykke fra Cookiedeklarationen ved at sende os en mail. Unik Catering bruger informationen, til at gøre dette site bedre for dig som besøgende.

Dine oplysninger kan blive udleveret til tredjepart, som analyserer dine oplysninger, og hjælpe med at markedsføre de ydelser og tjenester Unik Catering sælger.

4. Ændringer og sletning af personoplysninger

Du har ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger Unik Catering har liggende om dig, og bede om at få dem slettet. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig bliver ændret eller slettet. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens §58, stk. 1

8. Datasikkerhed

Unik Catering vil altid behandle dine personoplysninger fortroligt, sikkert, og i overensstemmelse med persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Dine oplysninger vil kun blive anvendt til det formål de er indsamlet til, og bliver slettet når det formål er opfyldt eller ikke længere er relevant.

9. Kontakt

Ved spørgsmål om hvordan Unik Catering bruger dine data, eller ønske om ændring eller sletning, kan du altid kontakte på: kontakt@unikcatering.dk.