Lidt om os
Hos Unik Catering har vi rødderne solidt plantet i det nordiske køkken, og med en stor forkærlighed indenfor gastronomiens verden, leverer vi et produkt der er fyldt med godt håndværk, velsmagende og veltillavet mad.
Vi specialiserer os i at levere unikke oplevelser til både private og erhverv.
"Catering på en ny måde"
Glem alt om hvad du troede mad ud af huset var. Hos Unik Catering følger kokken altid med, han bringer, laver og serverer maden hos jer, så I får mere tid sammen med jeres gæster. Vi kalder det at være gæst til sin egen fest.
Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud, om jeres næste fest, og hør meget mere om hvad vi ellers kan tilbyde jer såsom;
Vinmenu der er afstemt til retterne, i tre prisklasser; 100kr, 200kr og 300kr pr. åbne flaske.
Ølmenu der er afstemt til retterne, i tre prisklasser; 50kr, 100kr og 200kr pr. åbne flaske.
Yderligere personale i form af eksempelvis; tjenere, opvaskere, flere kokke eller musikkere og underholdning.
Leje af service såsom; tallerkener, bestik, glas, telt, stole, borde, duge, servietter og så videre.
Frokostordning
Kontakt os gerne for et uforpligtigende tilbud
Det er muligt at skræddersy sin egen aftale
Minimum bestilling til 15 kuverter, 4 dage i ugen
Den eksklusive
Eksempel på en dagsbuffet
70,- kr pr. kuvert ekskl. moms
Forår
Stenovnsbagt surdejsbrød, friskbagt rugbrød og økologisk smør
Fyldt lammekølle fra Irland med rosmarin risotto hertil grillet forårsløg og tomater
Kartoffelsalat med radisser og crisp salat samt grønne oliven Variation af gulerødder med hytteost, hakket dild og kerner
Hjemmebagt leverpostej med shiitake svampe og sprød panchetta
Citron og hvidløgsgrillet jomfruhummere med aioli og urtesalat
Hvid chokolademousse med honningristet gryn og hasselnødder
Eller
To slags oste med hjemmelavet garniture og oliven
Eller
Et sundt alternativ
Sommer
Stenovnsbagt surdejsbrød, friskbagt rugbrød og økologisk smør
Grillet nyretapper med bagte spidskål og revet comté hertil avokadosalat
Spæde salatblade og basilikum vendt med jordbær og bøffel mozzarella
Broccolisalat med semi dreid tomater i olie og rødløg skåret i både samt tranebær
Kartoffelmad med friske danske kartofler hertil urtemayonnaise og sprødt seranoskinke toppet med brøndkarse
Pulled krabbe rørt med hakket friske urter og salt citroner
Italiensk vanilje panna cotta med variation af jordbær – syltet grønne, friske røde og brocken gel
Eller
To slags oste med hjemmelavet garniture og oliven
Eller
Et sundt alternativ
Efterår
Stenovnsbagt surdejsbrød, friskbagt rugbrød og økologisk smør
Sprængt andebryst med græskarmos og hjemmesyltet hokkaido græskar samt puffet græskarkerner
Blomkålssalat i estragon creme med hvidløg og tranebær toppet med blomkåls crudité
Rødhjertesalatblade vendt i rød spidskål og grape vinagrette med blancheret valnødder
Svampemad – syltet, trøffelmayo, sprøde og stegte toppet med hakket citron verbena
Plukket havkat med rødbede og fennikel hertil sennepsfrø og sennepscreme
Fragilité roulade med moccacreme og hengemte havtorn
Eller
To slags oste med hjemmelavet garniture og oliven
Eller
Et sundt alternativ
Vinter
Stenovnsbagt surdejsbrød, friskbagt rugbrød og økologisk smør
Braiseret kalvesteg med saltbagt selleri og pommes macaire hertil pebersauce lavet på Madagaskar peber
Rødbedesalat i variation med bulugaliser, sprødt frisse salat og cremet feta
Grønkålssalat med saltristet hasselnødder og bagte rødder vendt i sesamolie og sorte sesamkerner
Sprængt Italiensk pancetta med syltet spidskål og salvie creme
Lavbagt og røget laks med syltelage gel og skilt sauce toppet med rødskovsyre
En dejlig klassisk Crème brûlée som i Frankrig med frisk solbærkompot smagt til med brun farin
Eller
To slags oste med hjemmelavet garniture og oliven
Eller
Et sundt alternativ
De uundværlige livretter
Eksempel på en dagsret
45,- kr pr. kuvert ekskl. moms
Der medfølger altid stenovnsbagt surdejsbrød og økologisk smør
Sommer
Urtebarderet kalveculotte med smør dampet sommergrønt
Grydestegt kylling med rabarberkompot og hønseskysauce
Helstegt rødspætte med kaperssmørsauce og grillet citron
Frikadeller med stuvet spidskål og sommergrønt
Oksehøjreb med bønner og perleløg hertil rysteribs
Efterår
Coq a vin med timian, svampe og gulerødder
Græskarsuppe med hummerhaler og puffet kerner
Fiskedeller med agurkesalat og hjemmelavet remoulade
Italiensk osso buco med tomater, rosmarin, salvie og citronskal
Flæskesteg med rødkål og brun sauce som hos mormor
Vinter
Braiseret svinekæber med selleri, mos og braiserlage sauce
Jordskokkesuppe med slethvar og jordskokke chips samt grøn olie
Klassisk kalveskank Esterhazy som den står skrevet i kokkebogen
Indisk butter chicken med kardemomme og garam masala
Svamperisotto med havtaske og marineret glaskål
Forår
Danmarks nationalret - flæsk og persillesauce med nye kartofler
Lammekølle med rosmarin-flødekartofler og grillet persillerod
Langtidsstegt sortfodsskinke med stegte rødder
Høns i asparges med friske asparges i luksus skaller
Fish and chips med tatar sauce og ærtepure
Den klassiske
Eksempel på en dagsbuffet
55,- kr pr. kuvert ekskl. moms
Forår
Stenovnsbagt surdejsbrød, friskbagt rugbrød og økologisk smør
Kalvefrikassé som i gamle dage med danske kartofler og smørstegte blomkål vendt i urter
Marokkansk bulgursalat med mynte yoghurt, dadler og soltørret abrikos
Grønsalat med sukkerærter og spire i urteolie hertil sprøde soyabagte mandler
Fiskefilet med urtemayonnaise og grønne asparges
Røget makrel med æggeblomme pure
Bagte rabarber med mascapone creme og knasende tuile
Eller
To slags oste med hjemmelavet garniture og oliven
Eller
Et sundt alternativ
Sommer
Stenovnsbagt surdejsbrød, friskbagt rugbrød og økologisk smør
Unghanebryster med urter og rabarber hertil polenta på hønsefond
Tomatsalat vendt i balsamico og pinjekerne toppet med frisk feta
Mormorsalat som vi kender den med synet fløde og små ribs
Lufttørret okseinderlår med grillet brie og bærkompot
Estragon gravet laks med fennikel i variation
Bær trifili med vaniljecreme og bagt crumble
Eller
To slags oste med hjemmelavet garniture og oliven
Eller
Et sundt alternativ
Efterår
Stenovnsbagt surdejsbrød, friskbagt rugbrød og økologisk smør
Brændende kærlighed i nye klæder med ribbensteg og rødbedesyltet skalotteløg
Mizuna-salat med bagte blommer og grillet gedeost
Bagte rødder og græskarkerne puffet op med hjertesalat
Hjemmerørt hønsesalat med sprød seranoskinke og ærteskud
Rimmet mørksej med rødbede og peberrod pyntet med frissésalat
Gulerodskage med saltkaramel og luftig smørcreme
Eller
To slags oste med hjemmelavet garniture og oliven
Eller
Et sundt alternativ
Vinter
Stenovnsbagt surdejsbrød, friskbagt rugbrød og økologisk smør
Sprængt kalvespidsbryst med peberrodsvelouté og grov mos samt kål og æbler
Selleri salat med grov sennep, sprøde nødder og pære
Spæde salatblade med forårsløg og syltet rødløg samt rødløgsvinagret
Roastbeef med hjemmelavet ristet løg, remoulade og peberrod
Lavbagt vesterhavs torsk med syltet sennepsfrø og citron creme
Æblekage med pisket fløde og sprøde nødder
Eller
To slags oste med hjemmelavet garniture og oliven
Eller
Et sundt alternativ
Tilkøbsmuligheder
Portionsanretninger
Drikkevarebuffet
Frugtkurve
Salatbar
Serveringspersonale
Køkkenpersonale
Service, duge mm.
Sæsonmenu
Der er altid køkkenpersonale med i prisen
Det er muligt at skræddersy sin egen menu
Minimum bestilling til 12 kuverter
Sommer
juni - juli - august
449,- kr pr. kuvert menu
Varmrøget laks med rygeostcreme, citron og fennikel
Urtetilberedt sødmælks kalveculotte med dampede grønt og gulerodspuré på brunet smør
Tender pork skinkesteg marineret i chili og vanilje med tynde bladbeder
Melonsalat vendt i sød chilidressing med sesamkerner og rucola
Spidskålssalat marineret i solbærmarmelade med tørret tranebær
Kogte halve kartofler vendt i sennepsvinagret med urter
Brandade kartoffel med hvidløg og rørt med jomfruolivenolie
Senneps dijon sauce med syltet fransk estragon
Vanilje panna cotta med jordbær symfoni og chokoladebrud
Tilkøb til buffeten:
Pris 99,- ekstra pr. ret - skal tilkøbes til hele selskabet
Ærtesuppe med bobler, pisket fløde, friske ærter og urter fra haven
Citron vakumeret perlehøne med saltbagte jordskokker og chips
Nedkogt rødvinsglace med salt citron og monteret med smør
2 slags oste med oliven og knækbrød
Vinter
december - januar - februar
449,- pr. kuvert menu
Lynstegt laks vakumeret i kraftig soyalage med pisket creme fraiche og grønt
Langtidstilberedt svinekam med "æbleflæsk" smagt til med salvie og hertil puffet spæk
Braiseret kalve spidsbryst med knuste beder og bede crudité
Fintsnittet rødkål vendt i honning- og sennepsvinagret med tranebær
Krydret kikærtesalat med tørrede chili og citronskal
Hvidløgs confiterede kartofler med krydderurter vendt i salt
Pommes macaire med persille og timian
Svampesauce mættet med syltede svampe og hakket skalotteløg
Kirsebær cheesecake med bunden i vejret
Tilkøb til buffeten:
Pris 99,- ekstra pr. ret - skal tilkøbes til hele selskabet
Fasanterrin med råmarineret skovbær og salturt
Sprængt andebryst med grønkål vendt i brunet smør og müsli
Sauce Marco Polo med coqnac, hvidvin og madagasca peber
2 slags oste med oliven og knækbrød
Efterår
september - oktober - november
449,- pr. kuvert menu
Urterig torskesalat med citron broken gel, saltet og vakumerede radiser
Langtidsbraiseret sprængt US oksebryst med saltbagt selleri og selleripure
Perlehønebryster med syltede svampe og stegte majs
Kornsalat med pesto, solsikkekerner og grønt
Jordskokkesalat med citronmarinerede æbler og sprødt grønt
Kogte petit kartofler vendt i smør, persille samt havsalt
Pommes fondant tilberedt med urter og hvidløg
Hertil peberrodsvelouté lavet på stegt kyllingefond
Mørk chokolademousse i skåle med knas og pynt
Tilkøb til buffeten:
Pris 99,- ekstra pr. ret - skal tilkøbes til hele selskabet
Graved svinemørbrad med dildsifon og syltede grønne tomater
Rosastegt lamme culotte med stegte broccolibuketter og syltede stokke
Sauce borderlaise med røget marv, skalotteløg og hakkede urter
2 slags oste med oliven og knækbrød
Forår
marts - april - maj
449,- pr. kuvert menu
Grillet tun med mayonnaise lavet på ristet sesamolie og urter fra haven
Braiseret lammebov med confiteret elefanthvidløg og stegte gulerødder vendt i rosmarin
Bacon barderet unghanebryst med rødløgskompot og syltede rødløg
Hvedekerner med spæde salater og soltørret tomat
Sellerisalat med friske æbler og hakket citron verbena vendt i honningvinagret
Ovnbagte kartofler med maldon havsalt og friske urter
Grov kartoffelmos smagt til med brændt citron, estragon og rørt med olivenolie
Pebersauce lavet på madagasca peber og rosen peber
Små æblekager med portvinsmakroner, sød ribsgelé og pisket fløde
Tilkøb til buffeten:
Pris 99,- ekstra pr. ret - skal tilkøbes til hele selskabet
Let røget kyllingebryst med råmarinerede tyttebær og havreflager
Kalvefilet med sous vide urte porre og puffet kartoffel
Hvidvins monteret sauce Robert med koldt smør og fransk dijonsennep
2 slags oste med oliven og knækbrød
Eksklusiv chefs table oplevelse
Den ultimative smags oplevelse med de fineste råvarer, nøje udvalgte vine og servering i verdensklasse
2.999 kr. pr. kuvert
Minimum bestilling til 6 kuverter
Menuen
Menuen kan variere alt efter sæson
Champagne - sprødt
Limfjordsøsters - baerii kaviar - beluga vodka
Gravad krondyr - dild sifon - grønne tomater
Fermenteret gulerødder - Duroc skinke - trøffel
Røget gråand - brunet smør - müsli
Pocheret havtaske - økologiske tyttebær - parmesan
Mille feuille - hengemte ærter - skilt sauce
Frilandsgris - lokale æbler - estragon
Hummer - mangochutney - fennikelfrø
Dry aged kalvemørbrad - brunet løg - sauce borderlaise
Granité af crémant de bourgogne
Dehydreret hvid-rød og blåskimmel - tallerkensmækker - hybenkompot
Hvid chokolade - havtorn - marcipan
Safran - karameliscreme - honningtuille
Kaffe og sødt
Oplevelsen
Få en oplevelse langt ud over det sædvanlige med smagsoverraskelser du aldrig glemmer, alt hvad du behøver er blot at sætte dig til bords
Kok
Tjener
15 retters madoplevelse
Afstemt vinmenu
Borddækning inkl. pynt
Duge og servietter
Service
Servering
Præsentation
Afrydning
Opvask
Julefrokosten
Der er altid køkkenpersonale med i prisen
Det er muligt at skræddersy sin egen menu
Minimum bestilling til 12 kuverter
Klassisk
349,- pr. kuvert menu
Røget sild med marmoreret æg og rødløgsvinaigrette toppet med brøndkarse
Pocheret julekrydret svinefilet med syltede og stegte svampe
Braiseret oksesteg med løgkompot smagt til med peberrod
Appelsinsalat med snittet kål vendt i sød senneps vinaigrette
Jordskokkesalat med bagte og sprøde, vendt med ristede nødder i koldpresset rapsolie
Confiteret petit kartofler med hvidløg og sæsonens urter
Pommes macaire med grov sennep
Sauce med enebær og mørk kraftig dark ale
Den traditionelle ris a la mande med amarena kirsebær og sprøde mandler
Moderne
449,- pr. kuvert menu
Koldrøget færøsk laks med urtecreme, vagtelæg og lakserogn
Langtidstilberedt kalvefilet barderet med urter, hertil variation af løg
Sprængt sprødt andebryst med grønkål knust i brunet smør og müsli
Kernesalat i pesto med spæde salater og syltet grønt
Æble-porresalat i honningdressing og solsikkekerner
Grov kartoffelmos rørt med brunet smør og brændt appelsin pyntet med salvie
Saltbagte jordskokker vendt med hvidløg og rosmarin
Sauce aux Epices, en rigtig skøn krydret julesauce
Kirsebær panna cotta med amarena kirsebær og luftige marengs
Konfirmationsmenu
Der er altid køkkenpersonale med i prisen
Det er muligt at skræddersy sin egen menu
Minimum bestilling til 12 kuverter
Klassisk
349,- pr. kuvert menu
Rejecocktail med søkogte rejer på sprød salat med rød dressing, citron og agurk
Sennepsstegt kyllingebryst med tynde bladbeder
Braiseret kalve tyksteg med blancheret grønt vendt i urter fra haven
Æble-porre salat i honning dressing og solsikkekerner
Tomat salat i balsamico glace med rødløg og feta
Kogte halve danske kartofler vendt i persille, salt og smør
Hasselbagte kartofler med blandede grill krydderier
Fransk estragon dijon sauce monteret med koldt smør
Farmors klassiske citron fromage med pisket fløde og makroner
Moderne
449,- pr. kuvert menu
Koldrøget færøsk laks med urtecreme, vagtelæg og salturt pyntet af med blomster
Langtidstilberedt urtebarderet kalveculotte med smør dampede sæson grønt
Tinderpork skinkesteg marineret i ingefær og kastanjer med stegt majs og bacon
Quinoasalat i persillepesto med spæde salater og syltet grønt
Grønkålssalat med tørret tranebær og hasselnødder i koldpresset rapsolie fra Bornholm
Saltbagte rissolles kartofler med timian og rosmarin
Kogte asparges kartofler vendt rundt i persille, smør og salt
Sauce med enebær og mørk kraftig dark ale
Key lime pie med brændt marengs og creme fraiche
Tilkøb til menu
Der er altid køkkenpersonale med i prisen
Det er muligt at skræddersy sin egen menu
Minimum bestilling til 12 kuverter
Natmad
Pris 129,- ekstra pr. kuvert - skal tilkøbes til hele selskabet
Høns i asparges med tomat og persille i luksusskaller
Pølsebord med et udvalg af lækre pølser hertil surt og sødt samt brød
Hotdogs med alt tilbehør der hører hertil
Kartoffelsuppe med sprødstegt bacon, baconcrûtons og blandede brød
Børnemenu
Kan tilvælges til børn op til 12 år for 79,- pr. kuvert
Pasta og kødsauce med revet ost
Hjemmelavede frikadeller med kartofler og grøntsagsstave
Ovnbagte kyllingelår med kartofler og grøntsagsstave
Kontakt Unik Catering
Anders Høll Jacobsen
Kok og stifter